Terv, kuna ei ole kummalegi mailile vastust saanud siis postitan foorumisse.
Aitäh.
Saatja: Marko Kurs Saadetud: 10. mai 2010. a. 8:41 Adressaat: zoran@squash.ee; rasmus@squash.ee; andri@squash.ee; reg@squash.ee Teema: RE: Terv, A liigasse pääes ja B liiga tulemuste tabelid
Terv, kuna pole senimaani vastust saanud siis panen ka reg@squashi listi.
Marko Kurs Maksu- ja Tolliamet Süsteemihooldusosakond Marko.kurs@emta.ee +372 5300 27 87
From: Marko Kurs Sent: Thursday, April 29, 2010 1:05 PM To: 'zoran@squash.ee'; 'rasmus@squash.ee'; 'andri@squash.ee' Subject: Terv, A liigasse pääes ja B liiga tulemuste tabelid
Terv, saan ma õigesti aru et A liigasse tõstetakse B liiga 3 paremat?
Kumb b liiga tabel ei ole up to date, roheline kus ma olen 3ndal kohal või siis käsitsi tehtav kus ma olen 5ndal kohal?
Marko Kurs Maksu- ja Tolliamet Süsteemihooldusosakond Marko.kurs@emta.ee<mailto:martin.lindjarv@emta.ee> +372 5300 27 87
Sügisel saab A-liigasse 4 inimest. See on kirjas reglemendis. Kus kohast tuleb info, et 3 saab? "Rohelise edetabeli" võtsin maha, sest ei suudetud meile Ungarist kvaliteetset teenust pakkuda ning pidevalt oli probleeme sellega. Z. P.S. Kumbagi nendest meilidest ei ole mina saanud. Võimalik, et EMTA on mustas nimekirjas ;)